nga AgroWeb më 9 shtator 2017

Rikthimet e Shtatorit - Ide Për të Rifilluar Mbarë

Shtatori ka ardhur - ditët e gjata dhe të gjalla të verës plot me lojëra dhe argëtim duket se janë një kujtim. Me pak trishtim, ju jeni gati për t'u rikthyer plotësisht në rutinën tuaj të përditshme: për të vegjëlit dhe më të rinjtë kjo do të thotë një gjë: fillon shkolla! P&...

nga AgroWeb më 3 janar 2017

Epidemia e Gripit - Ndalohet Hapja e Shkollave në Shqipëri

Në datën 4 Janar 2017 nuk do të hapet asnjë shkollë, kopsht, apo çerdhe fëmijësh pas urdhërit të prerë nga Ministria e Shëndetësisë. Gjatë javës së fundit, numri i qytetarëve të paraqitur në qendrat shëndetësore për shkak të përhapjes së virusit të gripit në...