nga AgroWeb më 5 shtator 2017

Zhbllokoni Arteriet Me Këto Produkte Natyrale

Në dëshirën tonë për të pastruar organizmin nga toksinat, gjithnjë i drejtohemi lëngjeve të frutave, perimeve dhe pijeve detoksifikuese të cilat bëjnë një punë natyrale dhe të shkëlqyer për mbrojtjen e organizmit. Natyra është treguar bujare, duke na ofruar një sërë ushqimesh që kan&...

nga AgroWeb më 26 prill 2017

Shpargu, Një Perime për Mbretër, Perandorë dhe Sulltanë

I gjithë Mesdheu nga Spanja në Itali e më tutje në Turqi është angazhuar në rritjen e shpargut, modernisht i quajtur edhe asparagu. Fermerët lodhen shumë për ta mbledhur këtë perime të çmuar që shijohet nga të gjithë njësoj, pavarësisht perceptimit si një perime borgjezie. Pas viteve 1990, kur ...