nga AgroWeb më 14 gusht 2017

Shenjat që Jep Trupi 1 Muaj Para Atakut në Zemër

Në Shqipëri, 9000 njerëz vdesin çdo vit për shkak të sëmundjeve të zemrës. Ataku në zemër është një nga sëmundjet më të përhapura të zemrës në vendin tonë. Sëmundjet kardiovaskulare janë shkaktare të shumë vdekjeve në botë. Sëmundjet kardiovaskulare p&...

nga AgroWeb më 26 korrik 2017

Vitaminat, Udhërrëfyeset e Rinisë

Produktet dhe trajtimet e bukurisë që na ofrohen çdo ditë, shpesh përshkruhen si vepra arti të afta të bëjnë mrekullira për të rikthyer gjallërinë e fytyrës si brenda ashtu edhe jashtë. Por në të vërtetë, ne jemi çfarë hamë. Misioni i ushqimit nuk është vetëm të ...

nga AgroWeb më 12 korrik 2017

MultiVitaminat, të Dobishme apo të Tepërta?

E vërteta është që nëse hani një ushqim të pasur me fruta, vitamina dhe ushqime të pasuruara atëherë me siguri po merrni dozën e nevojshme të tyre. Multivitaminat nga ana tjetër ofrojnë një formë më të lehtë për të siguruar këto vitamina. Sa të nevojshme janë vitaminat? Më...