nga AgroWeb më 13 korrik 2015

Bekimi i Bjeshkëve të Nemuna

“Bjeshkët e Nemuna shtrihen para meje të pafundme, të zhveshura dhe askete. Përthyhen, ulen, kulmohen si dallgë të ngurosura, që vërshuan nga një mankth bojëhiri. Kusha të gurta, dritare të vogla, frëngji të ngushta sikur kanë picërruar sytë nga kjo hapësirë pambarim”. Kush më mirë ...