nga AgroWeb më 3 gusht 2017

Lëngu i Gjetheve të Ullirit - Shëndet Direkt Nga Natyra

Përdorimi i lëngut të gjetheve të ullirit e ka origjinën e përdorimit tek Hipokrati, babai i mjekësisë. Studimet bashkëkohore vërtetojnë se gjethet e ullinjve janë plot përbërës kundër viruseve dhe mikro-organizmave të dëmshëm dhe arrijnë të ndikojnë në organizëm më fuqish&...

nga AgroWeb më 24 korrik 2017

Ushqimet Kuruese Kundër Dhimbjeve të Kokës

Keni vazhdimisht dhimbje koke dhe nuk dini si ta zgjidhni këtë problem? Ka shumë produkte natyrale për të parandaluar dhe lehtësuar dhimbjet e kokës. Është mirë të dihet se ushqimi merr një rol të rëndësishëm, madje edhe për sa i përket parandalimit. Disa ushqime mund të ndihmojnë, veçan&...

nga AgroWeb më 18 janar 2017

Gjithë Mënyrat Natyrale Si Të Kuroni Kollën

Me ashpërsimin e dimrit, organizmi ynë nis betejën e ashpër me kollën. E dimë se sa irrituese dhe e dhimbshme mund të jetë ajo, veçanërisht nëse ke pamundësi për të bërë një gjumë të qetë, ose për të bërë një punë të mirë në profesionin tënd. N&...