Nën 22, 2017

Shpërndaje

Dhimbjet e Shpinës – Gabimet Që Bëni Çdo Ditë Dhe Si T’i Shmangni Ato

Dhimbjet e shpinës janë ndër më zakonshmet që prekin secilin prej nesh. Ato bëhen deri edhe të padurueshme ndërsa shkaktojnë vështirësi të mëdha në lëvizje dhe aktivitetin e përditshëm. Por ajo që ne nuk dimë është se pa dashje jemi vet ne shkaktarët kryesorë të dhimbjeve të shpinës. Sipas ekspertve të AgroWeb.org, shpina në dukje […]

Lexo më shumë

Nën 22, 2017

Shpërndaje

Zgjimi Herët në Mëngjes – Si Ndikon Për Shëndetin e Trurit

Qetësia vjen në dy nivele: ajo fizike kur ju zgjoheni me diellin dhe nuk ju shqetëson askush; dhe ajo mendore, paqe dhe qartësi. Zgjimi herët në mëngjes duket diçka shumë e vështirë, sidomos në rastet kur rehatia që të ofron krevati dhe jastëku nuk kanë të krahasuar me botën përjashtë. Sa herë që përpiqesh të […]

Lexo më shumë

Nën 21, 2017

Shpërndaje

Produktet Me Kimikate Që Po Helmojnë Shqiptarët

Konsumatori ёshtё vazhdimisht i ekspozuar ndaj kimikateve, tё cilat pёr fat tё keq janё tё fshehura mirё nё shumë produkte ushqimore, mjekёsore, pёrdorimit vetiak apo atij shtёpiak. Kimikatet gjenden edhe nё ajrin qё na rrethon. Shumё prej kёtyre produkteve janё tё zbukuruara me etiketa shumёngjyrёshe me tё cilat konsumatori joshet tё besojё se produktet nё […]

Lexo më shumë