nga AgroWeb më 14 Nëntor, 2017

Reumatizma – Mënyrat Natyrale për të Zbutur Dhimbjet

Pavarësisht medikamenteve të shumta kundër reumatizmës, e vërteta është se shqetësimet që ajo shkakton janë pjesë e pandashme e jetës sonë. Lajmi i mirë është që dhimbja e reumatizmës mund të pakësohet, madje edhe të parandalohet. AgroWeb.org do t’ju tregojë disa teknika të nevojshme për të lehtësuar dhimbjen e reumatizmës dhe për mbrojtur kyçet dhe […]

nga AgroWeb më 1 Nëntor, 2017

Nëse Qëndroni Gjatë Ulur, Shkurtoni Jetën Tuaj

Ti që po lexon këtë artikull besoj ndihesh shumë mirë aty ku je ulur. Të pëlqen rehati apo jo? Epo çohu shpejt, sepse duke qëndruar ulur po shkatërron shëndetin tënd. Lajmin mund ta lexosh edhe në këmbë. Pothuaj çdo javë, një studim nxjerr në pah rreziqet që vijnë nga qëndrimi ulur. Sipas këtyre studimeve, njerëzit […]