nga AgroWeb më 28 Mars, 2018

Pse Domatet Shqiptare Nuk Kanë Shijen e Dikurshme

Është e pamundur të gjesh një shqiptar që ka jetuar para 90-tës, e që s’ka bërë një herë në jetë pyetjen: Po si ka mundësi që domatet nuk kanë më atë shijen e mrekullueshme të dikurshme? Është absurde të mendosh që një sistem që mezi ia dilte të ushqente popullsinë përmes racionimit, të ofronte domate më […]

nga AgroWeb më 5 Dhjetor, 2017

Kompanitë Italiane Kërkojnë Domatet Qershizë Shqiptare

Domatet e vogla qershizë, plot shije e vlera fatmirësisht gjenden në çdo cep të Shqipërisë. Shumë prej fermerëve shqiptarë e kanë për zemër kultivimin e kësaj domateje të ëmbël të preferuar prej konsumatorëve. Domatet e vogla përmbajnë një sërë vlerash shëndetsore të pranuara në mbarë botën. Kjo domate me ngjyrë të ndezur të kuqe dhe […]