nga AgroWeb më 15 Shkurt, 2018

Amareta Të Shkrifëta Shtëpie – Ëmbëlsi E Lehtë Magjike

Janë të lehta si një pupël, të shijshme ndërsa të përfshijnë tërësisht me ëmbëlsinë e tyre. Duhen vetëm 10 minuta në përgatitje dhe 25 minuta në pjekje dhe në fund rezultati do t’ju mrekullojë me shijen e tij. Sekreti i shijes së këtyre amaretave qëndron tek arra e kokosit e grirë, e cila është edhe […]

nga AgroWeb më 13 Shkurt, 2018

Fiq Të Thatë me Arra dhe Mjaltë – Ëmbëlsojnë Shijen, Gjallërojnë Trupin

Në doni të ëmbëlsoni veten, pjesëtarët e familjes dhe më të dashurit tuaj ofrojini atyre shijen magjike të kësaj recete fantastike. Fiq të thatë, arra dhe mjaltë, një kombinim magjik me një shije të mrekullueshme që të përfshin tërësisht me ëmbëlsinë e saj. Përgatitet shpejt dhe lehtë në vetëm pak minuta por rezultati i tyre […]