nga AgroWeb më 15 Dhjetor, 2017

Ngjalat e Egra Shqiptare, Fantastike në Vlera

Ngjalat mbipopullojnë lumenjtë, liqenet, lagunat dhe bregdetin shqiptar. Përveç shijes dhe aromës karakteristike, ngjalat vijnë të shoqëruara me një sërë përfitimesh shëndetsore. Sipas të dhënave të AgroWeb.org, ngjalat zhvillojnë trurin, përmirësojnë shikimin dhe funksionet e sistemit nervor. Ngjalat janë të pasura me acidet yndyrore Omega 3 ndaj ofrojnë të gjitha përfitimet që vijnë nga peshq […]