Lajmet

AgroWeb

Ndikimi i Migrenës tek Shëndeti i Burrave – Metodat Natyrale Si Të Qetësoni Dhimbjet

Migrena është një nga dhimbjet më tipike dhe të dhimbshme të kokës e cila mund të çojë deri në rrezik ataku dhe prekjen nga ishemia. Megjithëse njihet si një sëmundje që ka tendencë të prekë më shumë gratë, ekspertët thonë së migrena prek dhe burrat. Gjenet luajnë një rol shumë të rëndësishëm në zhvillimin e […]

AgroWeb

Receta e Tavës Verore – Si Ta Përgatisni në Vetëm 30 Minuta

Pak përbërës dhe shumë shije në një pjatë kaq të lehtë për t’u përgatitur. Mund të jetë receta ideale kur nuk keni shumë kohë por doni të përgatisni diçka të shëndetshme. Në stinën e verës ato që nuk mungojnë janë perimet e shumëllojshme dhe të freskëta. Dhe një sekret që ju tregojmë është se nuk […]

AgroWeb

Si Të Përgatisni Dhallë Me Ujë Të Gazuar – E Ftohtë Me Shije Të Freskët

Vera e lajmëroi ardhjen e saj me temperaturat që çdo ditë e më shumë po arrijnë majat. Zgjidhja e vetme për t’i shpëtuar nxehtësisë duket se janë pijet e freskëta. Përveç ujit shumë të shëndetëshëm, në Shqipëri një ndër pijet më të dashura dhe të shëndetëshme gjithashtu është dhalla. E pasur me kalçium dhe proteina […]

AgroWeb

Si të Kujdeseni për Freskinë e Vajit të Ullirit Gjatë Ditëve të Nxehta

Me ardhjen e verës, temperaturat e ambientit të jashtëm por edhe atij të brendshëm, veçanërisht në kuzhinë, rriten ndjeshëm. Një nga produktet më të ndikuara nga nxehtësia është vaji i ullirit i cili ka nevojë të pashmangshme për freski. Vaji i ullirit, veçanërisht ai ekstra i virgjër, është shumë i pasur me antioksidantë të cilët […]

Ekologji

Ekonomi

Natyrale & Organike

Video Të gjitha »

Të gjitha lajmet

Më të lexuarat

AgroWeb

Ndikimi i Migrenës tek Shëndeti i Burrave – Metodat Natyrale Si Të Qetësoni Dhimbjet

Migrena është një nga dhimbjet më tipike dhe të dhimbshme të kokës e cila mund të çojë deri në rrezik ataku dhe prekjen nga ishemia. Megjithëse njihet si një sëmundje që ka tendencë të prekë më shumë gratë, ekspertët thonë së migrena prek dhe burrat. Gjenet luajnë një rol shumë të rëndësishëm në zhvillimin e […]

AgroWeb

Receta e Tavës Verore – Si Ta Përgatisni në Vetëm 30 Minuta

Pak përbërës dhe shumë shije në një pjatë kaq të lehtë për t’u përgatitur. Mund të jetë receta ideale kur nuk keni shumë kohë por doni të përgatisni diçka të shëndetshme. Në stinën e verës ato që nuk mungojnë janë perimet e shumëllojshme dhe të freskëta. Dhe një sekret që ju tregojmë është se nuk […]

AgroWeb

Si Të Përgatisni Dhallë Me Ujë Të Gazuar – E Ftohtë Me Shije Të Freskët

Vera e lajmëroi ardhjen e saj me temperaturat që çdo ditë e më shumë po arrijnë majat. Zgjidhja e vetme për t’i shpëtuar nxehtësisë duket se janë pijet e freskëta. Përveç ujit shumë të shëndetëshëm, në Shqipëri një ndër pijet më të dashura dhe të shëndetëshme gjithashtu është dhalla. E pasur me kalçium dhe proteina […]

AgroWeb

Si të Kujdeseni për Freskinë e Vajit të Ullirit Gjatë Ditëve të Nxehta

Me ardhjen e verës, temperaturat e ambientit të jashtëm por edhe atij të brendshëm, veçanërisht në kuzhinë, rriten ndjeshëm. Një nga produktet më të ndikuara nga nxehtësia është vaji i ullirit i cili ka nevojë të pashmangshme për freski. Vaji i ullirit, veçanërisht ai ekstra i virgjër, është shumë i pasur me antioksidantë të cilët […]