nga AgroWeb më 28 korrik 2017

Lulet e Magjishme që i Rezistojnë Thatësisë në Verë

Vera është një stinë shpërthyese dhe dorëlëshuar në bukuri. Bujaria e saj derdhet me hijeshi nëpër kopshtet dhe vazot tona. Lulet kokëulur të pranverës si lule vjollca janë delikate dhe shumë tërheqëse, por vera u jep jetë dhe gjallëri shumë luleve të tjera të cilat sjellin gëzim p&...

nga AgroWeb më 13 korrik 2017

Trëndafila Mahnitës në Hapësirat e Shtëpisë

Një nga lulet më të mrekullueshme që gëzon syrin dhe mahnit shqisat me aromën dhe pamjen magjepsëse. AgroWeb.org ju sjell mënyrën se si t'i rrisni me sukses në hapësirat e shtëpive tuaja. Kur të keni zgjedhur llojin e trëndafilit që dëshironi ta rrisni vetë, vendosni për metodën e rritjes: nga rrë...