Me siguri sa herë blini një shishe uji apo lexoni etiketat e tyre shikoni shenja të cilat shpesh mund të uken abstrakte.

Jo të gjitha shishet plastike janë njësoj dhe mund të ripërdoren.

Këtu hyjnë në funksion pikërisht shenjat dhe ikonat e ndryshme të cilat gjenden në pjesën e pasme të etiketës dhe sinjalizojnë mesazhe të ndryshme.

Shikoni fotografinë më poshtë dhe mësoni më shumë rreth tyre.