Furra është një pajisje elektroshtëpiake jetësore për çdo shtëpi. Pa të, kuzhina nuk është e plotë.

Gatimet e furrës janë jo vetëm shumë të shijshme por edhe të shëndetshme sepse ruajnë shumicën e vlerave të perimeve.

Edhe furra, si çdo pajisje tjetër nuk është e përjetshme.

Përpara se të lexoni më poshtë në këtë të AgroWeb.org për momentin e duhur të blerjes së një furre të re, hidhini një sy asaj që keni në kuzhinë.

A  Ka Ardhur Koha Të Ndërroni Furrën?

Ekspertët e AgroWeb.org argumentojnë se furra e vjetër duhet ndërruar me një të re në disa rrethana të caktuara.

Ndryshku Në Brendësi

Nëse furra ka zënë ndryshk, atëherë është koha që ta ndërroni.

Grimcat e ndryshkut bien tek ushqimi dhe ju mund të sëmureni rëndë ndërsa copa të mëdhaja të tij mund të bllokojnë rrugët e frymëmarrjes.

Xhami i Krisur

Nëse xhami i derës së furrës është krisur, atëherë ajo nuk do të jetë në gjëndje të ruajë nxehtësinë.

Kjo nënkupton se gatimet do të piqen më ngadalë por edhe se furra do ju shterojë kuletën sepse do të shpenzojë më shumë elektricitet.

Në rast se nuk gjeni një derë të re, hapini vend një furre tjetër.

Riparimi Kushton Më Shtrenjtë

Sigurisht që riparimi i një sobe jo-funksionale është alternativa e parë që na vjen ndër mend.

Megjithatë, nëse furra nxjerr probleme gjithnjë e më shpesh, nuk po e kuptoni që ajo po djeg paratë tuaja.

Më mirë blini një të re. Nga ana financiare, kjo është gjëja e duhur.

Furra Është e Vjetër

Njerëzit, nevojat dhe rrethanat ndyrshojnë dhe ndonjëherë një sobë e vogël nuk është më e përshtatshme dhe duhet një e re për të plotësuar nevojat në rritje.

Ju mund të jeni një familje më e madhe tani, gatuani më shumë dhe më shpesh, ndaj investoni në një të re. /AgroWeb.org