Keni pyetje lidhur me bujqësinë pasi keni një agrobiznes ose thjesht keni një interes apo shqetësim për këtë çështje? Ju lutemi të na dërgoni pyetjet ose komentet tuaja duke përdorur platformën tonë online. Ekspertët tanë më të mirë për çështjet e bujqësisë, agrobiznesit dhe të Institucioneve Financiare do t’ju japin një përgjigje të personalizuar sa më shpejt të jetë e mundur. Në çdo rast, ne do të kërkojmë lejen tuaj për të publikuar pyetjen, pasi përgjigja mund të jetë me interes për publikun.

Mesazhi juaj eshte derguar me sukses. Faleminderit!


* Fushat e detyrueshme për t\'u plotësuar