Mandarinat E Gjelbra Shqiptare – Fuqitë E Forta Natyrore Kundër Problemeve Shëndetësore

Shumëkush i preferon mandarinat e gjelbra me një shije të thellë, të thartë e të ëmbël në të njëjtën kohë. Ato janë bujare duke na dhënë vitaminën e nevojshme C për sistemin imunitar, i cili na ndihmon të luftojmë ftohjet, virozat dhe gripin. Shqipëria është me fat që ka agrume nga më cilësoret. Në këto … Continue reading Mandarinat E Gjelbra Shqiptare – Fuqitë E Forta Natyrore Kundër Problemeve Shëndetësore