nga AgroWeb më 6 May, 2022

5 Bimët Më Të Vështira Për T’u Rritur Në Kopësht

Ka disa bimë zbukuruese e madje edhe disa perime të zakonshme që do të donim t’i kishim në kopshtet tona. Por pas disa ditësh, fillojmë të kuptojmë se disa prej tyre nuk janë aq të lehta për t’u rritur, prandaj ka pak gjasa t’i shihni nëpër oborre. Përpara se të filloni me rritjen e tyre […]

nga AgroWeb më 28 January, 2022

Cila Mes Brymës dhe Ngrirjes Dëmton Më Shumë Lulet?

Stina e dimrit sjell ndryshime ekstreme të motit që prek edhe bimët e kopshtit tuaj. Dhe kur bëhet fjalë për bimët ju shpesh mund të keni dëgjuar fjalët “brymë” dhe “ngrirje”. AgroWeb.org ju fton të mësoni në këtë artikull ndryshimin midis tyre në mënyrë që të jeni gati për ditët e ftohta të stinës. Cili […]