nga AgroWeb më 31 August, 2022

Zbutësit e Rrobave -A Janë Vërtetë Të Dëmshëm Për Shëndetin?

Zbutësit e rrobave filluan të përdoreshin masivisht në mesin e viteve 1900, sepse detergjentët ishin tepër të ashpër me rrobat dhe kjo ishte një mënyrë për t’i zbutur ato. Ata vijojnë të përdoren gjerësisht në ditët e sotme edhe pse me zhvillimin e teknologjisë nuk janë më të nevojshëm. AgroWeb.org ju njeh më poshtë me […]

nga AgroWeb më 28 June, 2022

Çfarë është Yndyra e Barkut? – Shkaqet e Formimit dhe Dëmet në Shëndet

Yndyra abdominale, thënë ndryshe ajo e barkut është një lloj dhjami që është i vështirë për t’u eliminuar, shkruan melarossa.it. Mund të ketë origjinë të ndryshme, por një gjë është e sigurt, ajo nuk është vetëm një problem estetik. Ndërkohë, është e rëndësishme të theksohet se dhjami në bark nuk është i njëjtë, pasi në […]

nga AgroWeb më 17 February, 2022

Covid-19 redukton qelizat staminale në gjak

Njerëzit e shtruar në spital për Covid-19 kanë një nivel shumë të ulët të qelizave staminale në gjakun e tyre, krahasuar me njerëzit pa infeksion Sars-CoV-2, shkruan faqja adnkronos.com. Sipas studimit personat me nivele më të ulëta të qelizave staminale kanë një shans më shumë se trefish të rritur për t’u shtruar në terapi intensive […]