Dush

Përse nuk Duhet të Bëni Dush në Darkë – Problemet me Shëndetin

Është shumë mirë të shtrihesh në shtrat i/e pastër pas një dushi të ngrohtë. Por nga pikëpamja mjekësore, larja para...

COVID-19, A Duhet Ta Lajmë Trupin Aq Shpesh Sa Duart?

Karantina si pasojë e COVID-19 na ka bërë të kuptojmë që asnjë rregull apo etiketë sjelljeje dhe ndërveprimi nuk vlen...