nga AgroWeb më 10 February, 2022

Doza E Saktë Ditore E Uthullës Së Mollës Për Çdo Problem

Në rrethin e ekspertëve dhe mjekëve popullorë, uthulla e mollës vlerësohet për shumë përfitime që ajo i ofron organizmit. Ajo ndihmon në përmirësimin e nivelit të sheqerit në gjak,  për problemet me tretjen dhe rrezikun e sëmundjeve të zemrës. Vështirësia qëndron në sasinë ditore të uthullës së mollës që ofron përfitimet e lartpërmendura. Në këtë […]

nga AgroWeb më 6 September, 2018

Dhëmbët e Ndjeshëm Nga të Ftohtat Dhe të Ngrohtat – Çfarë Duhet Të Bëni

Ngrënia e një akulloreje të frohtë ose pirja e një lëngu të akullt ndonjëherë shkakton dhimbje të forta të dhëmbëve. Studimet, të cilave u referohet AgroWeb.org, thonë se një e treta e të rriturve në këtë botë vuan nga ndjeshmëria e lartë e dhëmbëve. Lëngjet apo produktet e ftohta nuk janë të vetmit që nxisin […]