enet e gatimit

A Janë Tenxheret Dhe Tiganët Tuaj Toksikë? – Këshillat Për Enë Të Sigurta Gatimi

Kur blini enë gatimi, duhet të merrni parasysh sigurinë, qëndrueshmërinë, funksionalitetin dhe sigurisht koston. Në veçanti, pyetja që shumë bëjnë...

A Përmbajnë Të Gjithë Tiganët Teflon– Çfarë Ofron Tregu?

Enët e gatimit që nuk ngjisin janë një domosdoshmëri për këdo që nuk dëshiron të kalojë kohën duke pastruar ushqimin...