nga AgroWeb më 15 September, 2022

Qëndrimi Ulur – Cili Është Rreziku i Vazhdueshëm që Prek Gratë

Për qëndrimin ulur ka me mijëra studime të cilat listojnë efektet e drejtpërdrejta në organizëm. Sidomos nëse ky qëndrim është i zgjatur për orë të tëra para ndonjë tavoline pune ose para televizorit. Një zakon vërtetë shumë i dëmshmëm edhe sipas mjekëve. Jo vetëm sepse ju bën të ndiheni më të plogësht, por edhe sepse […]

nga AgroWeb më 28 February, 2022

Përse Ju Duhet Vitamina B Për Shëndetin – Vlerat për Gratë dhe Burrat

Grupi i vitaminave B është i pazevendësueshëm për trupin. Numërohen rreth 8 prej tyre, ndaj merr dhe emrin vitamina B kompleks. Një nga rolet e saj kryesore është shndërrimi i ushqimit në energji për trupin. Por këto nuk mund të përjashtohen dhe vlerat individuale që secila prej 8 llojeve që kjo vitaminë përmbledh ka në […]