nga AgroWeb më 17 August, 2022

Roli i Jastëkut Tek Dhimbjet e Qafës – Kujdesi që Duhet të Tregoni

Cilësia e jastëkut është e një rëndësie thelbësore për gjumin. Ai mund të na ndihmojë të kemi një gjumë të mirë ose mund të na lërë gjithë natën të trazuar. Të shumtë janë ata që jastëkun, kur e kanë të mirë, e marrin me vete edhe në udhëtime apo në pushime, pikërisht për të bërë […]

nga AgroWeb më 3 June, 2022

Si të Kujdeseni për Dhomën e Gjumit Nëse Vuani Nga Alergjitë?

Nëse alergjitë tuaja shfaqen gjithmonë në shtëpi dhe shpesh zgjoheni me sinuse të bllokuara, dhoma juaj e gjumit ka të ngjarë të jetë fajtori. Shtëpia shpesh është plot me alergjenë të zakonshëm, duke filluar nga myku, pluhuri e deri tek kafshët dhe insektet e shtëpisë. Ekspertët zbulojnë se një gram pluhur përmban deri në 10,000 […]