nga AgroWeb më 5 May, 2022

Sot Dita Ndërkombëtare Pa Dietë – Përse Festohet

Imazhet e punuara në revistat e modës dhe bukurisë janë cilësuar si një shkak i drejtpërdrejtë i një rasteve në rritje të çrregullimeve të të ngrënit tek të rinjtë. Për një kohë të gjatë, të pasurit një “trup ideal” është shoqëruar me imazhet e forma trupore joreale dhe dieta të pashëndetshme e të rrezikshme. “Dita […]

nga AgroWeb më 10 September, 2021

Cila Është Dieta Më E Mirë Për Një Jetë Të Shëndetshme?

Një nga mënyrat më të mira për të humbur peshë është duke bërë ndryshime në mënyrën se si ushqeheni. Në këtë rast dieta mund të jetë gjëja e parë që ju vjen ndërmend. Llojet e ndryshme të dietave që tashmë njihen botërisht, mund t’ju bëjnë më të pavendosur se cila mund të jetë më efektive […]