nga AgroWeb më 15 September, 2022

Si të Shmangni Dëmtimin e Veshëve Gjatë Pastrimit

Çdo vit mijëra njerëz i drejtohen zyrës së mjekut ORL ose siç quhet në përditshmëri mjeku i veshëve. Në të shumtën e rasteve sipas mjekëve kjo ndodh pasi njerëzit ndiejnë dhimbje, bllokime apo zhurma të veshit. Një ndër arsyet kryesore që i shkakton këto simptoma pa dyshim është dëmtimi që shkaktohet gjatë pastrimit të veshëve. […]

nga AgroWeb më 25 March, 2022

Myku i Frutave dhe Dëmet në Organizëm – Çfarë Duhet të Bëni

Çfarë ndodh nëse hani një fryt me myk Në këtë stinë në treg gjejmë plot fruta të freskëta, siç janë boronicat, mjedrat, hurmat e agrumet. Por ndonëse kemi furnizime të freskëta, shpesh rastisim në fruta që kanë zënë myk. Ky i fundit është i paevitueshëm gjatë kalbjes së frutit, por përpara se t’i hidhni në […]