nga AgroWeb më 29 October, 2021

KOHA E ARRAVE – Këshillat Më Të Mira Si Zgjidhen Cilësoret Dhe Si Ruhen Gjatë

Nëse ka një produkt që shitet pothuajse gjithmonë masivisht në tregjet shqiptare padyshim ato janë arrat. Pavarësisht gatimeve të shumta ku arrat janë ndër përbërësit kryesorë, ato janë ndër produktet që na shoqërojnë gjatë gjithë vitit. Të freskëta apo të qëruara?  Por mes dilemës nëse duhet t’i blini të qëruara apo kokërr këtë produkt kaq […]

nga AgroWeb më 16 October, 2018

Shtim Alarmant i Sëmundjeve të Veshkave në Shqipëri – Kujdesi që Duhet të Tregoni

Në Shqipëri, numri i personave që vuajnë nga sëmundjet e veshkave ka pësuar rritje të frikshme. AgroWeb.org i referohet të dhënave të Shërbimit të Nefrologjisë në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, sipas të cilave 1 në 10 shqiptarë vuajnë nga sëmundjet e veshkave. Mjekët flasin për një shqetësim në rritje përsa i përket problemeve tek […]