nga AgroWeb më 9 March, 2018

Këto Super Ushqime Mund Të Shërojnë Gjithçka

Shprehja e famshme e Hipokratit: “Lëreni ushqimin të jetë ilaçi juaj ” vë në pah shumë mirë rëndësinë e ushqyerjes së shëndetshme kundër sëmundjeve të ndryshme. Sekreti te Ushqimet e Shëndetshme Sipas ekspertëve, shumë probleme shëndetësore të përditshmërisë sonë mund të kurohen duke ngrënë shëndetshëm. Kurat më të mira kundër problemeve të thjeshta shëndetësore siç […]

nga AgroWeb më 7 November, 2017

Biskota me Kimikate nga Serbia – Ballkani në Alarm, Po Shqipëria?

Një sasi e konsiderueshme biskotash të ëmbla dhe të kripura nga Serbia janë bllokuar në kufirin kroat, njofton Qendra e Alarmit e Komisionit Evropian. Nga analizat e kryera,  biskotat nga Serbia rezultojnë me nivel të lartë akrilamidi, një kimikat shumë i rrezikshëm për shëndetin. Gjendja e alarmit në lidhje me produktet ushqimore të kontaminuara të […]