nga AgroWeb më 1 December, 2021

3 Mënyra Si t’i Ruani Gështenjat Për një Kohë të Gjatë

Jemi në periudhën e gështenjave të shijshme e plot vlera. Çfarë i bën ato të veçanta nuk është vetëm shija, por edhe periudha e shkurtër në të cilën mund t’i shijojmë. Kur në treg dalin gështenjat mund të themi se janë ndër produktet më të shitura, por siç thamë periudha që mund të konsumohen pa […]

nga AgroWeb më 17 October, 2021

Përse Etiketat e Skadencës Jo Gjithnjë Tregojnë Se Produkti Është i Prishur?

Me siguri ju ndodh shpesh që të hapni frigoriferin apo raftet dhe të shikoni se shumë nga produktet që ruani aty të jenë në prag të skadencës. Kjo pasi shpesh konsumimi i tyre është i pamundur për shkak të sasive të mëdhaja të paketimeve apo sasive që ju mund të blini. E megjithatë leximi i […]

nga AgroWeb më 1 September, 2021

Raporti i 2021 për Ushqimet – Çmime Më të Shtrenjtja se Një Vit më Parë

Një nga sekotrët më aktivë përgjatë këtyre dy viteve ishte padyshim ai i konsumit dhe ushqimeve të përditshme. Pandemia e Covid-19 përgjatë vitit të shkuar rriti shitjet e ushqimeve për shkak të kufizimeve në lëvizje dhe tregëti. Tanimë një vit më vonë teksa duket se kufizimet po ulen në krahasim me një vit më parë, […]

nga AgroWeb më 29 August, 2018

Lamtumirë Llampa Me Halogjen – Arsyet Pse Ndalohen Me Ligj Në Evropë Nga 1 Shtatori

Llampat me halogjen ndalohen nga 1 shtatori 2018 në Evropë, kur Direktiva e Këshillit të Evropës lidhur me produktet energjetike do të hyjë në fuqi. Megjithëse për muajt e parë pas shtatorit, llampat halogjen ende mund të shiten për të pastruar mbetjet e stoqeve, kur ato ndërpriten, ato do të eliminohen nga tregu. Dy vjet […]