nga AgroWeb më 2 October, 2019

Agjencia e Barnave Konfirmon Zyrtarisht: OKi Duhet Të Merret Me Recetë

Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore konfirmon zyrtarisht për AgroWeb.org se ilaçi i përdorur kundër dhimbjeve, OKi do të merret në farmaci vetëm përmes rekomandimit të mjekut. Ky njoftim qartëson kështu konfuzionin e shkaktuar prej disa ditësh mes farmacistëve dhe qytetarëve mbi marrjen e kësaj barne. Konkretisht, kërkesës zyrtare nga AgroWeb, për informacion mbi […]

nga AgroWeb më 7 February, 2019

Pasigurisë Ushqimore Në Shqipëri i Vjen Fundi – BE në Aksion

Pa siguri ushqimore nuk ka anëtarësim në Bashkimin Europian. Ekspertët më të mirë europianë nga Irlanda dhe Finlanda mbërrijnë në Shqipëri për të nisur projektin e rëndësishëm për konsumatorët shqiptarë, atë të garantimit të sigurisë ushqimore. Irlanda vlerësohet si vendi i parë në Europë dhe i dyti në botë për ekspertizën dhe nivelin e lartë […]