nga AgroWeb më 14 June, 2022

Katër Mënyra si të Trajtoni Majat Dyshe të Flokëve

Thënia se flokët janë gjysma e bukurisë është aq e famshme sa është kthyer në një fakt të mirëfilltë. Kujdesi për flokët zë një pjesë të rëndësishme të ditës dhe të shpenzimeve për shumicën e njerëzve. Për çdo person që kërkon një pamje sa më interesante, eksperimentimi me flokët mund të jetë çelësi. Ndërsa për […]

nga AgroWeb më 18 January, 2022

A Është e Dëmshme të Flesh me Flokë të Lagur – Cila është Këshilla më e Mirë

Kur vjen fundi i ditës e më në fund mblidhemi në shtëpi, idea e një banje apo dushi të ngrohtë është çlodhëse pa fund. Ka njerëz që menjëherë pas dushit, preferojnë të shtrihen për të fjetur pavarësisht se i kanë flokët e lagur. Ka shumë pretendime që një gjë e tillë është e dëmshme, por […]