nga AgroWeb më 16 July, 2021

Dy Mineralet që Ndihmojnë Trupin të Përballojë Temperaturat e Larta –Ushqimet Ku i Gjeni

Thuajse çdo gje që ndodh jashtë trupit ndikon menjëherë edhe funksionet brenda të tij. E shembulli më i mirë për këtë është ngritja ose ulja drastike e temperaturave. Siç dihet trupit nuk është në gjendjen e tij optimale kur kalon në ekstremitete të kushteve atmosferike. Vapa e verës në veçanti mund të jetë një problem […]

nga AgroWeb më 12 July, 2017

Të Ushqehesh me Lule!

Lulet i japin ngjyra dhe emocione jetës tonë, dhe në disa raste edhe pjatës në tryezë. Përveç se të qenit të ngrënshme shumë lule ofrojnë një sërë ushqyesish të rëndësishëm për shëndetin. Ky lajm është i mirë por nuk duhet t’ju inkurajojë që çdo lule që shihni ta fusni në gojë. Ka disa lule siç […]