nga AgroWeb më 13 April, 2022

Ramazani – Katër Këshilla Për T’u Ushqyer Dhe Për Të Qenë Të Shëndetshëm

Ramazani është një nga muajt më të rëndësishëm të vitit për myslimanët. Gjatë muajit Prill, shumica e myslimanëve agjërojnë gjatë orëve të ditës dhe nuk mund të hanë apo pinë derisa të perëndojë dielli. Ditët e agjërimit mund të jenë të vështira, por ka shumë gjëra që njerëzit mund të bëjnë për t’u kujdesur për […]

nga AgroWeb më 5 May, 2021

Ramazani – Katër Këshilla Për T’ju Ndihmuar Të Ushqeheni Mirë Dhe Të Qëndroni Të Shëndetshëm

Ramazani është një nga muajt më të rëndësishëm të vitit për besimtarët myslimanë. Shumica e muslimanëve do të agjërojnë gjatë orëve të dritës dhe nuk mund të hanë ose pinë derisa të perëndojë dielli. Ditët e agjërimit mund të jenë të vështira dhe mund të jenë edhe më sfiduese këtë vit për shkak të pandemisë. […]