nga AgroWeb më 18 May, 2021

Shishja e Vaksinës së Parë Anti-Covid do të Vendoset në Muze

Shishja dhe shiringa e parë e përdorur për vaksinën anti-Covid të Pfizer, do të vendoset në Muzeun e Shkencës në Londër. Vaksina e parë iu dha një gruaje 90-vjeçare në Mbretërinë e Bashkuar, Margaret Keenan, më 8 dhjetor. Shishja historike, dhe shiringa që u përdor, do të ekspozohen kështu që prej fillimit të vitit të […]

nga AgroWeb më 24 February, 2020

Muzetë Që Duhet Të Vizitoni Patjetër Këtë Vit

Roli parësor i një muzeu është të angazhojë dhe të edukojë komunitetin dhe për këtë nuk ka asnjë dyshim. Muzetë ofrojnë një shans për të ndjekur diçka interesante në një mjedis tjetër me një pikëpamje tjetër. Duke vizituar një muze, njeriu fiton një botëkuptim të ri, jashtë bankave të shkollës. Në këtë artikull të AgroWeb.org […]