nga AgroWeb më 2 September, 2022

Kondicionerët E Montueshëm Apo Portativë – Cili Është Më Efikas?

Kur kërkoni për një kondicioner të lehtë për t’u instaluar, pothuajse gjithmonë këshillohen kondicionerët portativë dhe jo versionet e tjera. Ky është vetëm një krahasim midis këtyre pajisjeve të ngjashme. Nëse jeni akoma në mëdyshje se cilin të zgjidhni, AgroWeb.org ju këshillon të merrni parasysh çdo karakteristikë të tyre. Kështu do të jetë më e […]

nga AgroWeb më 22 August, 2022

Si Të Pastroni Ventilatorin Ose Kondicionerin Në Mënyrë Efikase

Një ventilator ose kondicioner i ndotur jo vetëm që nuk e bën punën siç duhet, por është gjithashtu një rrezik potencial për shëndetin, veçanërisht nëse keni mushkëri të ndjeshme ose alergji. Më poshtë AgroWeb.org ju njeh me mdetodat e pastrimit të tyre. Si Të Pastroni Një Ventilator Fillimisht ju duhet të çmontoni pjesët e jashtme […]

nga AgroWeb më 1 August, 2022

Kur Ta Përdorni Pjatalarësen Për Të Konsumuar Më Pak Energji Dhe Për Të Kursyer Më Tepër Para

Pjatalarësja është pa dyshim, një nga pajisjet që të kursen kohë dhe mund, vetëm me një të shtypur të butonit. Ashtu si të gjitha pajisjet shtëpiake, ajo konsumon shumë energji elektrike dhe rrjedhimisht faturat mund të vijnë me një çmim më të lartë. Ndaj është thelbësore të mësoni se si ta përdorni atë në mënyrë […]