nga AgroWeb më 30 August, 2022

Furra, Kur Duhet Ta Ndërroni Me Një Të Re

Furra është një pajisje elektroshtëpiake jetësore për çdo shtëpi. Pa të, kuzhina nuk është e plotë. Gatimet e furrës janë jo vetëm shumë të shijshme por edhe të shëndetshme sepse ruajnë shumicën e vlerave të perimeve. Edhe furra, si çdo pajisje tjetër nuk është e përjetshme. Përpara se të lexoni më poshtë në këtë të […]

nga AgroWeb më 2 August, 2022

3 Llojet Më Të Mira Të Hekurit të Rrobave – Kujdes dhe Pastërti

Një hekur dhe me avull është një mjet thelbësor në arsenalin tuaj të kujdesit ndaj veshjeve. Një paisje e tillë me avull bën një punë mjaft të mirë për të lëmuar dhe larguar edhe rrudhat më kokëforta nga pëlhurat tuaja. AgroWeb.org në bazë të hulumtimeve të kryera, zbulon sot për ju se cilët janë 3 […]

nga AgroWeb më 10 June, 2022

Furra E Firmës Bosch Apo Miele – Cila Është Më E Mira?

Qofshin Bosch apo Miele, që të dyja kanë një vend të rëndësishëm në industrinë e pajisjeve shtëpiake. Duke filluar nga furrat apo pjatalarëset, në treg mund të gjeni çdo paisje elektroshtëpiake që mban emrin e tyre. Në fakt, sa herë që duhet të blini një furrë të re, këto të dyja janë rekomandimi më i […]