nga AgroWeb më 26 July, 2022

99 Euro për Një Picë – Çfarë Është Ari i Ngrënshëm Dhe Pse Nuk e Justifikon Çmimin

Në botë ari i ngrënshëm po bën shumë bujë. Kjo kryesisht sepse po shihet gjithnjë e më shumë që ky përbërës kaq i kushtueshëm, po përfshihet edhe në gatime të thjeshta si picat apo akulloret. A do të paguanit 99 euro për një picë, ose 70 për një akullore, vetëm për praninë e arit të […]

nga AgroWeb më 21 March, 2022

Pse Janë Të Rëndësishme Pluhuri I Pjekjes, Soda E Bukës Dhe Majaja?

Pjekja është një shkencë më vete! Gjatë këtij procesi kombinimi dhe përzierja e përbërësve të papërpunuar kthehet në një ushqim të këndshëm dhe të shijshëm. Përbërësit kryesorë për një pjekje perfekte janë soda e bukës, pluhuri i pjekjejs dhe majaja, të cilat u japin produkteve të pjekura volumin e duhur. Për disa receta, si biskotat […]

nga AgroWeb më 22 November, 2021

Vetë në Shtëpi – Mënyra Perfekte e Përgatitjes së Kremit Beshamel

Kremi i qumështit, i njohur ndryshe si salca e beshamelit është një ndër produktet që amvisat e përdorin shpesh herë në përgatitjen e shumë recetave fantastike. AgroWeb.org ju sjell më poshtë mënyrën e thjeshtë dhe perfekte të përgatitjes së salcës natyrale të beshamelit lehtë në shtëpi, të cilën mund ta përgastisni çdo herë për të […]