nga AgroWeb më 17 November, 2021

Përbërësi i Zakonshëm Që Gjendet Në 50% Të Ushqimeve – Dëmet Në Organizëm

Shkencëtarët kanë zbuluar se vaji i palmës rrit rrezikun e përhapjes së kancerit. Ai përmban një përbërës të quajtur acid palmitik, për të cilin shkencëtarët thonë se është” jashtëzakonisht i fuqishëm” për promovimin e kancerit të avancuar. Ekspertët vendosën të eksperimentojnë me minjtë, për të cilët zgjodhën një dietë që përmbante këtë acid dhe panë […]

nga AgroWeb më 19 July, 2021

Si T’i Përdorni Petat E Gatshme Për Byrek Njëlloj Sikur T’i Keni Bërë Vetë

Hollimi i petëve të byrekut vet në shtëpi është një traditë, me të cilën padyshim krenohen gjithë amvisat. Por ky proces kërkon kohë, të cilën shumë prej amvisave ndonjëherë nuk e kanë. Për të shkurtuar kohën dhe për të përfunduar gatimin sa më shpejt, kur është rasti për të përgatitur byrek shumë prej amvisave përdorin […]