nga AgroWeb më 19 October, 2022

3 Mënyra të Thjeshta për të Përdorur Hudhrën Gjatë Gatimeve

Hudhra është një nga përbërësit e kuzhinës që i jep shumë shije dhe aromë gatimeve tuaja. Megjithatë, disa njerëz preferojnë të shmangin grirjen e hudhrës, për shkak të aromës së rëndë dhe vetisë së saj ngjitëse. Prandaj përdorin mënyra të tjera më të thjeshta si për shembull shtypja ose copëtimi i hudhrës. Por siç mund […]

nga AgroWeb më 19 April, 2022

Sa Herë Në Vit Duhet T’i Prisni Flokët? – Këshillat E Duhura

Stilimi dhe modelimi i flokëve është një proces shumë personal megjithatë të gjithë njerëzit duhet t’i presin flokët. Prerja e tyre mund të jetë e rregullt, madje disa herë në vit në mënyrë që të hiqni flokët e këqinj e të mund t’i jepni jetë atyre të rinjve. Nëse do të pyesnim një ekspert do […]