nga AgroWeb më 22 December, 2021

A Mund Të Ndaloni Së Mbajturi Maskë Edhe Nëse Jeni Të Vaksinuar?

Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) dha dritën jeshile për njerëzit e vaksinuar që të heqin dorë nga mbajtja e maskës në pjesën më të madhe të aktiviteteve të përditshme. Megjithatë kjo nuk do të thotë që nuk duhet të tregoni më kujdes sepse ju duhet të jeni gjithmonë një hap përpara virusit! […]

nga AgroWeb më 28 September, 2021

Sa Qytetarë Janë Vaksinuar Me Të Dyja Dozat Në Vend?

Shqipëria ka arritur që të kryejë deri tani mbi 1.7 milionë vaksinime kundër COVID-19. Nga këta janë mbi 770 mijë persona që kanë marrë të dy dozat. Sipas të dhënave më të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë çdo ditë kryhen gati 10 mijë vaksinime. Aktualisht vaksinimi është i hapur për çdo person mbi 18 vjeç, […]