nga AgroWeb më 3 November, 2022

A Është e Vërtetë që Njerëzit Optimist Bëjnë Gjumë më të Mirë?

Tashmë dihet se mungesa e gjumit shoqërohet me luhatje humori dhe shtim të mendimeve negative, por a mundet që e kundërta të ndodhë me individët që bëjnë një gjumë cilësor? Një studim i ri në të cilin AgroWeb.org u bazua, zbuloi lidhjen midis të qenurit optimist dhe gjumit të rehatshëm. Teorikisht, nga një këndvështrim jo-shkencor, […]

nga AgroWeb më 9 March, 2022

3 mënyra për të mos krahasuar veten me të tjerët

Një ditë po flisja me një kolege, e cila ishte gati të qante, sepse ishte më pak e suksesshme se njerëzit e tjerë të moshës së saj. Pavarësisht se kishte një punë të mirë, respektin e kolegëve të saj dhe një rrugë të qartë për t’u promovuar, ajo po e vlerësonte karrierën e saj bazuar […]