nga AgroWeb më 23 August, 2022

Mangomisu – Receta e Tiramisusë Me Një Ndryshim Special

Mangomisu ose Mango Tiramisu është një kombinim i ëmbëlsirës klasike italiane, por në vend të përdorimit të kafesë, shtohet fruti tropikal mango. E freskët, e thjeshtë në përgatitje dhe e pasur në shije, kjo është një nga ëmbëlsirat perfekte të stinës së verës. Mango Tiramisu, është një ëmbëlsirë që adhuruesit e këtij fruti nuk duhet […]

nga AgroWeb më 21 June, 2022

Receta E Thjeshtë e Parfesë Me Kafe

Kur moti fillon të nxehet dhe pasdite dëshironi një ëmbëlsirë të freskët që mund t’ju japë dozën e duhur të freskisë dhe energjisë, nuk ka asgjë më e mirë se parfeja me kafe! Me këtë recetë të thjeshtë do të sillni në tryezë një ëmbëlsirë të shijshme, të ngjashme me akulloren. Rezultati do të jetë […]