nga AgroWeb më 12 August, 2022

Faktori i Ri që Rrit Rrezikun e Sëmundjeve të Zemrës

Nëse do ta përfytyronit trupin tuaj si një makinë, zemra do të ishte motori. Zemra, një organ muskulor që ndahet në katër dhoma dhe me madhësinë e një grushti, pompom gjakun, oksigjenin dhe lëndët ushqyese nëpër të gjithë trupin. Sipas të dhënave të AgroWeb.org vetëm gjatë vitit 2019 kanë humbur jetën rreth 18 milion njerëz […]

nga AgroWeb më 6 July, 2022

Shenjat e Atakut Kardiak që Ndryshojnë tek Gratë

Shpesh, simptomat e një sulmi në zemër, veçanërisht tek gratë, mund të jenë të shumta. Edhe pse burrat dhe gratë mund të përjetojnë presion të madh në gjoks, gratë mund të përjetojnë një sulm në zemër pa e ndier presionin në gjoks. AgroWeb.org në këtë artikull, ju njeh me disa nga shenjat, që gratë përjetojnë […]