nga AgroWeb më 27 Maj, 2020

Mbështetja më e Madhe Për Blegtorinë – Kur Fillojnë Aplikimet Për Fondet e Skemës Kombëtare

Aplikimet për të përfituar nga fondet e Skemës Kombëtare do të hapen më 29 maj. Pjesa më e madhe e fondeve do të shkojnë për të mbështetur blegtorinë, deklaroi ministri i Bujqësisë Bledi Çuçi, gjatë një vizite të një nga fabrikave më të mëdha në vend për përpunimin e qumështit. Prej ditës së sotme ka […]

nga AgroWeb më 20 Maj, 2020

Skema me 743 Milionë Lekë Për Bujqësinë – Aplikimet Më 29 maj

Prej ditës së djeshme ka nisur fushata e informimit për fermerët nga Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural për fondet e Skemës Kombëtare 2020. Ministri Bledi Çuçi tha se pjesa më e madhe e fondeve të kësaj skeme do të shkojnë për të mbështetur blegtorinë. Çuçi ishte në Gjirokastër ku vizitoi një prej fabrikave më […]

nga AgroWeb më 18 Shkurt, 2020

7 Miliardë Lekë Në Mbështetje Të Fermerëve – Kriteret E Përfitimit

Skema Kombëtare e Mbështetjes së Bujqësisë 2020, adreson një fond prej 7 miliardë lekë nga buxheti i shtetit në mbështetje të fermerëve. Zv.ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Dhimitër Kote në një intervistë për ATSH-në, bëri të ditur se, “këtë vit Skema Kombëtare mbulon sektorët ruralë, që nuk financohen nga IPARD-i, duke evituar kështu mbivendosjen […]