nga AgroWeb më 25 June, 2020

Si Të Mbroheni Nga Virusi Kur Të Përdorni Transportin Publik

Rikthimi i transportit publik shoqërohet me të drejtë me shqetësimin e higjenës dhe rrezikun nga koronavirusi. Për këtë arsye, në këtë artikull të AgroWeb.org, do të mësoni këshillat më praktike se si të mbroheni gjatë një udhëtimi me transport publik. Distancimi Fizik. Distancimi fizik mund të jetë shumë i vështirë në autobuzët tanë që janë […]

nga AgroWeb më 12 March, 2020

Përhapja e Koronavirusit – Cilat Janë Linjat e Transportit Publik Që Pezullohen

Në vijim të planit të masave mbrojtëse në qytetin e Tiranës, me qëllim parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, Bashkia e Tiranës njofton të gjithë qytetarët se nga dita e enjte, datë 12 mars, do të pezullohet shërbimi i transportit publik për një afat të pacaktuar. Për sa më sipër, prej orës 05:00 të ditës […]