nga AgroWeb më 3 November, 2021

A Ka Vaji I Ullirit Ekstra I Virgjër Më Shumë Vlera?

Siç mund ta dini, vaji i ullirit është pjesë e një regjimi ushqimor të shëndetshëm, veçanërisht për zemrën. Por me të drejtë që ju mund të pyesni nëse vaji i ullirit ekstra i virgjër është më i shëndetshëm se vaji i zakonshëm i ullirit? Shumë studime të cilave AgroWeb.org iu referohet, vazhdojnë të konfirmojnë përfitimet […]

nga AgroWeb më 26 October, 2021

Llojet e Pazakonta Të Vajit Për Gatim – Si t’i Përdorni

Vaji që përdoret në gatim është gurthemeli i një regjimi të shëndetshëm ushqimor. Vaji është i pari që nis e formon shijen e një vakti dhe i fundit që përdoret për të kompletuar shijen e gatimit. Mjafton një ‘shëtitje’ në supermarket dhe kupton që ofertat janë të larmishme si në rastin e vajit të misrit, […]