nga AgroWeb më 26 August, 2022

Kosi i Ujshëm – A Mund Të Konsumohet Apo Është i Dëmshëm?

Ata që e preferojnë kosin e dinë mirë se një lloj shtrese e lëngshme formohet shpesh në sipërfaqen e tij, pavarësisht llojit. Disa përziejnë kosin, të tjerë e hedhin, por shumica e konsumatorëve nuk e dinë nëse ai lëng gjysmë transparent është apo jo i dëmshëm për shëndetin? AgroWeb.org ju njeh më poshtë me gjithçka […]

nga AgroWeb më 14 July, 2022

A Kanë Gjitha Llojet e Kosit që Blini Baktere të Mira? Çfarë Duhet të Dini

Nëse konsumoni kos të pasuruar me probiotik, për të lehtësuar simptomat e zorrës së irrituar, si fryrjet dhe gazrat ose për të shmangur ftohjet dhe gripin, ka ardhur momenti që ta rimendoni këtë. Rezulton se shumë nga këto produkte që shiten në markete, përmbajnë shumë pak baktere të mira. Sipas ekspertëve të cilëve AgroWeb.org iu […]

nga AgroWeb më 22 June, 2022

Cili Është Ndryshimi Midis Kosit Aktivia Dhe Atij Natyral?

Mendohet se njerëzit kanë filluar të konsumojnë kos që nga viti 6000 p.e.s. Ndërsa sot, ka një shumëllojshmëri të gjerë të llojeve të kosit dhe kompanive prodhuese, të disponueshme nëpër ushqimore. Midis tyre, nëse do të krahasojmë kosin Aktivia me kosin e zakonshëm, shohim se janë të ngjashëm, por me një ndryshim në përmbajtje që […]