nga AgroWeb më 12 August, 2021

Shi Yjesh Në Qiellin Shqiptar- Mos Humbisni Netët Magjike të Shën Lorencit

Shkëputja nga vetja për të kapur një yll që bie, për ta shndërruar atë në një dëshirë, është një nga momentet më të paqta që përfshin tërësinë tonë. Çdo vit, sipas të dhënave të AgroWeb.org, miliona njerëz në botë, përfshirë edhe shumë shqiptarë presin netët magjike të Shën Lorencit apo të cilësuara ndryshe si “Lotët […]

nga AgroWeb më 20 October, 2017

Tetor Plot Meteorë! Spektakël Yjesh Në Qiellin Shqiptar

Një nga shfaqjet më të mira qiellore të vitit do të arrijë kulmin gjatë kësaj fundjave. Fiks në mes të datave 20 dhe 22 Tetor 2017. Është koha e vitit kur spektakli i meteoreve të Orionit arrin kulmin më të shkëlqyer. Këta meteorë që përshkojnë qiellin e këtyre netëve magjike janë ndër më të shpejtët […]