nga AgroWeb më 7 October, 2022

Alergjitë e Vjeshtës Dhe Astma – Si Mund Të Ndikojnë Në Shëndetin Tuaj Dhe Çfarë Të Bëni

Alergjitë e vjeshtës prekin miliona njerëz në mbarë botën çdo vit. Shumë prej tyre zbulojnë se duke qëndruar brenda dhe duke marrë medikamente ndaj alergjive me antihistaminë, mund të mbajnë larg simptomat e rënda. Nëse vuani nga astma, mund të zbuloni se mbajtja nën kontroll e simptomave të alergjisë kërkon shumë vëmendje dhe durim. AgroWeb.org […]

nga AgroWeb më 25 August, 2022

Çfarë i Ndodh Trupit kur Konsumoni Speca Djegës? – Përfitimet dhe Rreziqet

Speci jalapeno u zbulua për herë të parë nga Aztekët, të cilët në vend që ta hanin, e thanin e më pas e tymosnin. Ky lloj speci përmban një përbërës të quajtur kapsaicin që kur konsumohet siç duhet, mund të jetë një aleat i fuqishëm për shumë çështje shëndetësore. “Bright Side” zbulon përfitimet që do […]

nga AgroWeb më 14 April, 2022

Pse Alergjikët Rrezikohen nga Sëmundjet e Zemrës – Këshillat e Ekspertëve

Të dhënat e studimit të cilit AgroWeb.org i referohet, tregoi për një lidhje mes alergjive dhe rrezikut të të sëmundjeve karidovaskulare. Në këtë artikull do të njiheni se cilat lloje të alergjive ndikojnë në zhvillimin e sëmundjeve kardiovaskulare dhe pse studimi ka një rëndësi të madhe për ekspertët e fushës së mjekësisë. Detajet e studimit […]