Lajmet

AgroWeb

Biskota Me Pure Kungulli, Ëmbëlsirë Dhe Shëndet

Kungulli është një perim me super veti ushqyese, i pasur me vitamina dhe minerale, por me pak kalori dhe ka pafund mënyra për tu përfshirë në dietë, sa do të habiteshit. Që nga ëmbëlsira, sallata, byrek me kungull madje-madje mund të jetë një zëvendësues shumë i mirë dhe i gjalpit. Në këtë artikull të AgroWeb.org, […]

AgroWeb

Investimi 2.2 Milionë Euro Impakt në Mbrojtjen e Mbi 5 Mijë Ha Pyje

Më shumë se gjysma e sipërfaqes së Shqipërisë është pyje dhe kullota. Mbrojtja dhe shtimi i tyre, jo vetëm përmirëson burimet natyrore, por zbut efektet e ndyshimeve klimatike, hap vende të reja pune dhe gjeneron të ardhura për banorët e zonave rurale. Një financim i Bankës Botërore, GEF dhe SIDA-s suedeze me vlerë 2.2 milionë […]

AgroWeb

Regjistrimi i Logove dhe Markave Tregtare në Kukës

Ekspertë të Drejtorisë së Pronësisë Industriale e vijuan në Kukës fushatën ndërgjegjësuese me bizneset për rëndësinë e regjistrimit të logove të tyre si marka tregtare. “Qëllimi kryesor i vizitës në qytetin e Kukësit ishte promovimi i objekteve të PI dhe inkurajimi i grumbulluesve të ndryshëm për krijimin e shoqatave për grumbullimin e produkteve të zonës […]

AgroWeb

Eksportet e Domateve Shënuan mbi 930 Tonë në Shtator

Në totalin e eksporteve bujqësore shqiptare drejt vendeve të BE-së, për muajin shtator të këtij viti, kryesojnë domatet me sasinë më madhe prej gati 930 tonë, krahas produkteve të tjera bujqësore. Statistikat zyrtare nga qendra e eksporteve në Vlorë, tregojnë se sasia e eksporteve të domateve në këtë muaj është 25% më e lartë në […]

Ekonomi

Video Të gjitha »

Të gjitha lajmet

Më të lexuarat

AgroWeb

Biskota Me Pure Kungulli, Ëmbëlsirë Dhe Shëndet

Kungulli është një perim me super veti ushqyese, i pasur me vitamina dhe minerale, por me pak kalori dhe ka pafund mënyra për tu përfshirë në dietë, sa do të habiteshit. Që nga ëmbëlsira, sallata, byrek me kungull madje-madje mund të jetë një zëvendësues shumë i mirë dhe i gjalpit. Në këtë artikull të AgroWeb.org, […]

AgroWeb

Investimi 2.2 Milionë Euro Impakt në Mbrojtjen e Mbi 5 Mijë Ha Pyje

Më shumë se gjysma e sipërfaqes së Shqipërisë është pyje dhe kullota. Mbrojtja dhe shtimi i tyre, jo vetëm përmirëson burimet natyrore, por zbut efektet e ndyshimeve klimatike, hap vende të reja pune dhe gjeneron të ardhura për banorët e zonave rurale. Një financim i Bankës Botërore, GEF dhe SIDA-s suedeze me vlerë 2.2 milionë […]

AgroWeb

Regjistrimi i Logove dhe Markave Tregtare në Kukës

Ekspertë të Drejtorisë së Pronësisë Industriale e vijuan në Kukës fushatën ndërgjegjësuese me bizneset për rëndësinë e regjistrimit të logove të tyre si marka tregtare. “Qëllimi kryesor i vizitës në qytetin e Kukësit ishte promovimi i objekteve të PI dhe inkurajimi i grumbulluesve të ndryshëm për krijimin e shoqatave për grumbullimin e produkteve të zonës […]

AgroWeb

Eksportet e Domateve Shënuan mbi 930 Tonë në Shtator

Në totalin e eksporteve bujqësore shqiptare drejt vendeve të BE-së, për muajin shtator të këtij viti, kryesojnë domatet me sasinë më madhe prej gati 930 tonë, krahas produkteve të tjera bujqësore. Statistikat zyrtare nga qendra e eksporteve në Vlorë, tregojnë se sasia e eksporteve të domateve në këtë muaj është 25% më e lartë në […]