Ambientet e gjumit

Si të Flini Mirë Gjatë Netëve të Nxehta

Një gjumë i rehatshëm gjatë stinës së verës është padyshim një ëndërr që vështirë të bëhet realitet. Fjetja me ajër...

Llojet e Pagjumësisë – Cilat Janë dhe si t’i Dalloni

Pagjumësia është një çrregullim që manifestohet në mënyra të ndryshme. Vështirësia në të fjetur është vetëm një prej tyre. Ka...

Katër Arsye Përse Nuk Ju Zë Gjumi Natën – Këshilla Si Të Flini Më Mirë

Mund të këtë një mori arsyesh se përse nuk ju zë gjumi gjatë natës. Arsye të cilat fillojnë që nga...

Arsyet Përse Duhet të Flini në Një Dhomë të Freskët

Dhoma e gjumit është një oaz qetësie pas një dite të lodhshme. Gjumi është thelbësor për mirëqenien së bashku me...